Terug

  • Klanten beoordelen ons met een 9,1/10
  • Voor 16:00 Besteld Morgen in huis *
  • Kies je eigen bezorgmoment

Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.
Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post, per e-mail op de hoogte stelt van je herroeping.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het Europese herroepingsformulier maar bent hiertoe niet verplicht. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping

 Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of (mits de artikelen niet gecontroleerd hoeven te worden i.v.m. onderstaande uitzonderingen) je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang wel tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retour adres is: Hunkie.nl, Oude middenweg 231-D, 2491 AG, Den haag. Je bent op tijd als je de artikelen terug stuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voor een snelle afwikkeling van jouw retour vragen
wij jou om bij de retourzending de originele pakbon of - indien je die niet meer hebt - een briefje
met daarop in ieder geval het ordernummer te voegen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

Artikel valt niet onder de hieronder genoemde uitzonderingen.

Artikel en verpakking zijn voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en ongedragen.

 

Uitzonderingen

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog intact is:

  • Kousen
  • Slips
  • Strings
  • Sex speeltjes (producten bestemd voor genitaal en / of anaal contact)
  • Tepelpompjes
  • Condooms
  • Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten e.t.c.)

Procedure

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Dan vragen wij je dit eerst aan ons te laten weten in een bericht per e-mail of post. Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Stuur na je melding het artikel samen met de originele pakbon* binnen 14 dagen retour naar:

Hunkie.nl

Oude Middenweg 231-D

2491 AG Den Haag


* Voor een snelle afwikkeling van jouw retour vragen wij jou om bij de retourzending de originele pakbon of - indien je die niet meer hebt - een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer te voegen.

Afhandeling bij retouren

Wij storten het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk
en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terug op je
rekening. Mocht je verzendkosten voor de heenzending hebben betaald, dan krijg je deze kosten
ook terug indien je alle artikelen uit je bestelling retourneert. Wij mogen wachten met terugbetalen
tot het moment dat wij de producten retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond deze te
hebben opgestuurd.

Afhandeling bij ruilen

Na ontvangst en controle van je artikel, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder.
 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hunkie.nl 9,0 / 10 - 27 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »